Bankgiro: 776-7379
Swish: 123 480 9505
info@jacobsminne.se
Jacobs minnesfond, för utsatta barn i Kenya

Hälsning från Anettes besök i Migori

Jacobs minnesfond- för utsatta barn i Kenya

Hälsning från Anettes besök i Migori

-Jag har varit på barnhemmet i 10 dagar och är tacksam, stolt och glad för att barnen är friska, glada, nyfikna som barn ska vara och att de är snälla mot varandra. Vid lunchtid, varje dag, gladdes mitt hjärta när skolbarnen kom hemspringande. Glada och spralliga tvättar de sig eller blir tvättade och sen fick de lunch! De äter 4 ggr om dagen.
 Det var en stor fest när jag fick vara med på den officiella invigningen av babywing. Alla rum i babywing används mycket bra och de har en gasspis så att de kan lätt värma vatten till babiesarnas välling. En dag kom det en 2-dagars babyflicka som inte har några föräldrar eller släktingar kvar i livet. Hon mår dock bra och är så söt.
 Jag lärde barnen katt och råtta-leken vilken jag kallade för lejonet och antilopen. Det var mycket uppskattat. Lärde dem hoppa hage också!
 Vi är just nu på gång att borra en ny brunn. Vattnet i den gamla brunnen sinar varje år vid torrperioden. Nu har det varit tomt i brunnen ett tag och då får kvinnorna gå och hämta vatten varje dag.
image

image

image

image

image

image